برگزاری نشست حفاظت و ایمنی آزمون های سازمان سنجش در سال ۱۳۹۹ - صفحه نخست

برگزاری نشست حفاظت و ایمنی آزمون های سازمان سنجش در سال ۱۳۹۹

نشست حفاظت و ایمنی آزمون های سازمان سنجش در سال ۱۳۹۹،روز شنبه مورخه 99/05/05 در دانشگاه رازی برگزار گردید.

در این نشست که نمایندگان دستگاههای اجرایی،انتظامی و امنیتی استان حضور داشتند، مباحث مربوط به رعایت دستورالعمل های بهداشتی و حفاظت آزمون های سازمان سنجش در سال ۹۹ مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

دکتر دادفر مسئول حفاظت آزمون استان با اشاره به حساسیت برگزاری آزمون ها به واسطه شیوع ویروس کرونا و شرایط ویژه استان کرمانشاه، تاکید نمدند باید از همه ظرفیت های استان جهت حفظ سلامت داوطلبان، رفع دغدغه های خانواده ها و برگزاری سالم آزمون استفاده نمود. وی با اشاره به اقدامات انجام شده جهت ضد عفونی حوزه های امتحانی و رعایت دستورالعمل های بهداشتی بیان داشت، در آزمون های پیش رو به منظور ایجاد شرایط مناسب، ضمن افزایش تعداد حوزه های آزمون، افزایش فاصله صندلی داوطلبان از یکدیگر، تهیه دستورالعمل های بهداشتی، تلاش گردیده تا همه عوامل اجرایی و حفاظت آزمون آموزش های لازم را در این زمینه ببینند. در ادامه، نمایندگان تام الاختیار حوزه های امتحانی و دستگاههای اجرایی استان هر یک نقطه نظرات خود را بیان نمودند. در پایان موارد لازم جهت رعایت دستورالعمل های بهداشتی و مسائل حفاظتی آزمون ها به تصویب رسید. آزمون دکتری سال ۹۹ در استان کرمانشاه روز پنج شنبه ۹ مردادماه در ۱۵ حوزه امتحانی دانشگاه های رازی، صنعتی و آزاد اسلامی برگزار خواهد شد.