پیام تبریک مدیریت حراست دانشگاه به مناسبت بزرگداشت شانزدهم آذرماه، روز دانشجو - صفحه نخست

پیام تبریک مدیریت حراست دانشگاه به مناسبت بزرگداشت شانزدهم آذرماه، روز دانشجو

بسم الله الرحمن الرحیم

با گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان دانشجودرشانزدهم آذرماه سال 1332 و تبریک این روز به همه دانشجویان همیشه سربلند کشور مخصوصا دانشجویان فرهیخته دانشگاه رازی، فرا رسیدن ۱۶ آذر و روز دانشجو فرصتی دوباره برای بررسی هویت تاریخی و رسالت ملی و دینی دانشجو، فرا روی ما قرار می گیرد. 16 آذر که نشان از پایمردی و ایستادگی دانشجوی مسلمان در برابر نظام سلطه دارد یاد آور رشادت دانشجویانی است که سینه خود را در برابر تیرهای استعماری دشمن سپر کردند و در گذر زمان فریاد ضد استکباری ملت ایران را به گوش جهانیان رسانده اند .تردیدی نیست که دانشجویان و دانشگاهیان همواره از تاثیر گذارترین و پیشروترین اقشار جامعه در آگاهی بخشی و ایجاد شور و شعور انقلابی بوده اند؛ امروز نیز جامعه دانشگاهی ما در پرتو مشعل پر فروغ شانزده آذر در اندیشه پیمودن راهی است که به آینده‌ ای روشن منتهی می شود. آینده‌ ای که سرشار از عشق و امید مبتنی بر خردورزی، آزادی، گفتگو و کرامت های انسانی است. درحقیقت روز دانشجو روزتکریم آموختن علم و دانش با اخلاق اسلامی و بصیرت سیاسی است. امید است جامعه دانشگاهی ما به مدد ایمان و اندیشه همواره درمسیر توسعه و پیشرفت گام برداشته و به یاری خداوند در مسیر اعتلای ایران اسلامی کوشا و پویا باشد.