دهمین جشنواره بین المللی حرکت - صفحه نخست

دهمین جشنواره بین المللی حرکت

دهمین جشنواره بین المللی حرکت پیش از ظهر امروز سه‌شنبه 5/10/1396 به میزبانی دانشگاه رازی و در محل دائمی نمایشگاه‌های کرمانشاه آغاز به کار کرد.

دکتر محمدابراهیم اعلمی آل آقا رئیس دانشگاه رازی در آیین افتتاحیه این مراسم اظهار داشت: دانشگاه رازی با افتخار میزبان دهمین دوره جشنواره ملی حرکت است. وی گفت: متأسفانه در دانشگاه رازی بیش از ۱۵۰ دانشجو خانه‌های پدریشان را در زلزله از دست دادند و این ضایعه سبب تأخیر در برگزاری این جشنواره شد. رئیس دانشگاه رازی با اشاره به اینکه کرمانشاه بعد از شیراز ، مشهد و کرمان چهارمین شهری است که در کشور افتخار میزبانی این جشنواره پرهیجان را در خارج از تهران بر عهده دارد، از حضور بیش از ۱۰۰ گروه علمی در دهمین جشنواره بین‌المللی حرکت خبر داد و افزود: این جشنواره در تعمیق ارتباط میان دانشگاه‌ها اثرگذار است و بستری را فراهم می‌کند تا دانشجویان به مسائل ابداعی فناوری و بازار کار بعد از تحصیل نگاه داشته باشند. دکتر اعلمی آل آقا بیان کرد: انجمن‌های علمی دانشجویی مجموعه‌ای پرتلاش است که با هزینه کم‌کارهای بزرگی انجام می‌دهند و این اولویت یکی از مزیت‌های دانشگاه رازی است. وی تقویت انجمن‌های علمی را برنامه مهم دانشگاه رازی دانست و گفت: دانشگاه رازی از دانشگاه‌های تأثیرگذار در غرب کشور است و با برخورداری از دانشکده نفت و پتروشیمی اهمیت بسزایی در رونق علمی منطقه ایفا می‌کند.

در ادامه این مراسم دکتر غفاری معاون محترم فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم ،ضمن تسلیت واقعه ی اندوهناک زلزله در استان کرمانشاه، تفکر و اندیشه را امری اجتماعی دانست و افزود: تبلور و ظهور اندیشه و تفکر در اجتماعات و انجمن‌های علمی است به‌ویژه اجتماعاتی که از سر عزم و اراده تشکیل شده باشد. وی با تأکید بر اینکه انجمن‌های علمی کار ویژه‌های مختلفی دارد،یکی از مهم‌ترین این کار ویژه‌ها را این دانست که انجمن‌های علمی بستر خردورزی جمعی محسوب می‌شوند. معاون فرهنگی اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری خواستار تقویت کار جمعی و مشارکت افراد در عرصه‌های مختلف شد و گفت: انجمن‌های علمی عامل اصلی ارتباط میان دانشگاه و جامعه هستند.

سپس سید ضیاء هاشمی معاون سابق فرهنگی اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری طی سخنانی، همت دانشگاه رازی برای برگزاری دهمین جشنواره ملی حرکت را ستودنی دانست. وی ابراز امیدواری کرد: هرساله رونق قابل توجهی در جشنواره ملی حرکت ایجاد شود و بستر شکوفایی علمی در دانشگاه‌ها فراهم گردد. هاشمی با تقدیر از معاونت فرهنگی دانشگاه رازی در برگزاری هرچه باشکوه‌تر دهمین جشنواره ملی حرکت گفت: فعالان علمی دانشجویی نخبه هستند و این جشنواره‌ها باید محافل شاد علمی باشند.

در ابتدای این مراسم ریاست محترم دانشگاه از غرفه های مختلف دانشگاهی بازدید به عمل آوردند.