برگزاری نهمین نشست مدیران حراست منطقه پنج کشوری - صفحه نخست

برگزاری نهمین نشست مدیران حراست منطقه پنج کشوری

به گزارش روابط عمومی دانشگاه رازی، نهمین نشست مدیران حراست منطقه پنج کشوری روز چهارشنبه  ۹/۱۲/۹۶  با حضور دکتر سلیمی مشاور وزیر و رئیس  مرکز حراست وزارت علوم در دانشگاه رازی برگزار شد.

در ابتدای این نشست دکتر دادفر مدیر حراست دانشگاه رازی، گزارشی از اقدامات انجام شده در این مدیریت، ظرف یک سال گذشته ارائه داد.

وی به‌ضرورت ترسیم یک نقشه راه جهت پیشبرد امور حراست‌ها اشاره کرد و اظهار داشت: تحول درونی و اثربخش نمودن اقدامات  به‌عنوان دو راهبرد اساسی حراست دانشگاه رازی می‌باشد.

در ادامه هر یک از مدیران  حراست دانشگاه‌های منطقه پنج دیدگاه‌ها و نظرات خود را در مورد مسائل و مشکلات پیش روی بیان داشتند.

سپس دکتر سلیمی  مشاور  وزیر و رئیس مرکز حراست وزارت علوم  طی سخنانی ضمن تشکر از مسئولان دانشگاه رازی به‌واسطه میزبانی این نشست بر گسترش نگاه علمی و فرهنگی در بدنه حراست دانشگاه‌ها تأکید نمود.

وی با اشاره به طرح برخی از مشکلات از سوی مدیران حراست‌ها، بیان داشت: امروزه تهدیدات فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی را نمی‌توان  صرفاً باسیاست کنترلی و مقابله حل نمود بلکه باید با نگاه ایجابی و تولید متن وارد این حوزه شد.

وی گفت: دانشگاه‌ها باید به‌جای انفعال تلاش نمایند تا در این فضا حضور مؤثر داشته باشند.

در پایان این نشست دکتر دادفر به‌عنوان دبیر حراست‌های منطقه پنج کشوری انتخاب شد