مراسم تودیع و معارفه مدیر حراست

به گزارش روابط عمومی دانشگاه رازی، آیین تودیع و معارفه مدیر حراست دانشگاه رازی، با حضور دکتر سلیمی مشاور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و رییس مرکز حراست ، اعضای هیات رییسه و  جمعی از مدیران دانشگاه چهارشنبه۱۵دی ماه در سالن جلسات حوزه ریاست دانشگاه برگزار شد.

در این مراسم از زحمات خشایار شیخی مدیر سابق حراست دانشگاه تقدیر و دکتر سجاد دادفر به عنوان مدیر جدید حراست دانشگاه منصوب شد.

در ابتدای این مراسم دکتر محمد ابراهیم اعلمی آل آقا رییس دانشگاه، ضمن خیر مقدم به حضار گفت: آرزو می کنیم که تلاش های  سربازان گمنام  امام زمان که  در ایجاد فضای امن کشور نمایان است با ضریبی بالاتر از امروز ادامه پیدا کند.

وی گفت: گوهر امنیت در کشور به عنوان گوهری که درخشندگی دارد در منطقه خودش را نشان داده است.

وی افزود: وظایفی که در حوزه حراست تعریف شده از یک نگاه علمی و دانش بنیان برخوردار است .

رییس دانشگاه اظهار داشت :امروز مجموعه ای از تحلیل های مرتبط با نیازهای امنیتی توسط دستگاه های امنیتی تعقیب می شود که صیانت از دستگاه ها را اولی تر از برخوردهای امنیتی می بیند

این مقام مسئول گفت: مجموعه حراست امروز از یک جایگاه ویژه ای در دانشگاه و کشور برخوردار شده است  و ما خوشحالیم از اینکه بتوانیم به عنوان یک مجموعه ای از  آموزش عالی به امنیت پایدار فکر کنیم

رییس دانشگاه تاکید داشت:  در دانشگاه بدنبال این هستیم که امکانات را در خدمت نیاز کشور قرار دهیم.

وی گفت: از طرفی خوشحالم از اینکه در دانشگاه رازی کارکرد مجموعه حراست دانشگاه در طی ۹ سال گذشته علیرغم همه فراز و نشیب هایی که وجود داشته یک کارکرد مثبت بود و امروز علیرغم تغییر دولت ها ، مسائل و دیدگاهها ،اداره حراست دانشگاه از یک قوام خوب و یک ارتباطات مردمی  مناسب برخوردار بوده است.

رییس دانشگاه بیان داشت: رویکرد مدیریت دانشگاه در زمینه  حل تعارضات؛ گفتگو، هم اندیشی و تعامل سازنده است و لذا از این جهت است که ما کارکرد و راهبرد فرهنگی را در دانشگاه مبتنی به تعمیق فضای بیشتر گفتگو در مجموعه های مختلف دیده ایم.

دکتر اعلمی آل آقا گفت: امروزه متاسفانه یکی ازآفت هایی که  می تواند  فضا را ملتهب  کند نبود یک چهارچوب مشخص و  قواعد و قوانین در فضای مجازی است.

دکتر اعلمی آل آقا افزود: حقوق شهروندی و حقوق  دیگران را باید رعایت کنیم تا از التهاب هایی که در حواشی منطقه ما وجود دارد به خوبی عبور کنیم .

دکتر اعلمی آل آقا ضمن اشاره به اتفاقاتی اخیر در دانشگاه گفت: اتفاقاتی افتاد که بایستی به گونه ای دیگر مدیریت می شد و دغدغه هایی برای نماینده محترم  ولی فقیه در استان و امام جمعه  کرمانشاه  بوجود آمده بود. اگر می فرمودند حتماَ توضیحاتی را خدمت ایشان ارائه می کردم هر چند دغدغه های ایشان محترم است.

وی گفت: آنچه که ما باید در دانشگاه بیاندیشیم؛ تعمیق رابطه بین دانشگاهیان و روحانیت است و نباید کاری کنیم که بین دانشگاهیان و روحانیت فاصله بیفتد. متاسفانه در اتفاقات اخیر، عده‌ای از همکاران، دانسته یا ندانسته، زمینه‌ساز ایجاد این فاصله در هفته وحدت حوزه و دانشگاه شدند.

دکتر اعلمی آل آقا بیان داشت: دانشگاه رازی امروز یک فضای فرهنگی پرنشاطی را تجربه کرده است.

وی بیان داشت : دانشگاه رازی در چند ماه گذشته شاهد حضور پررنگ صاحب نظران با دیدگاه های مختلف سیاسی اجتماعی کشور بوده است و جلسات هم خوشبختانه در یک فضایی که ناشی از تاکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر صبوری  وتحمل نقد نقطه نظرات است سوق پیدا کرد. اینکه این دستاورد بزرگ را امروز به خاطر بعضی از مسائل حاشیه ایی بخواهیم زیر سوال ببریم به نظرم خدمت به دانشگاه و کشور نیست.

در ادامه مشاور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و رییس مرکز حراست وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در این مراسم گفت: یکی از نکات اصلی که ما در مجموعه وزارت علوم در نظر داریم این است که  مجموعه حراست در هر سازمان ،وزازتخانه و تشکیلاتی که شکل می گیرد باید ساختاری متناسب با آن سازمان پیدا کند.  وی گفت: طبیعتاً وقتی مجموعه ای به عنوان مجموعه امنیتی در دانشگاه شکل می گیرد باید مبتنی بر همان ساختار و شاخص های محیط دانشگاهی باشد. وی افزود: در دانشگاه اهمیت دارد که مجموعه حراست بتواند این شاخص ها و فضاها را بشناسد و زبان مشترکی بین مجموعه های امنیتی و آکادمیک ایجاد کند.

وی گفت :برای این هدف سعی کردیم این بدنه را به سمت خود دانشگاهیان سوق دهیم و از خود دانشگاهیان استفاده کنیم.

دکتر سلیمی افزود:نکته دوم که  به آن توجه داریم تصمیمات و سیاست گذاری هایی که در مجموعه مرکز اتفاق می افتد مبتنی بر روش های آکادمیک که در دانشگاه شناخته شده است گرفته می شود که قابل لمس و طرح است.

دکتر سلیمی تصریح کرد: یکی از شعارهایی که در دولت تدبیر و امیدمطرح است ؛ باز شدن بیشتر فضای دانشگاه و گسترش فعالیت های دانشجویی است  که طی این چهار سال فعالیت های خوبی در این زمینه انجام شده است و نسبت به سال های قبل برنامه ها و فعالیت روند روبه افزایشی دانشته است.

وی ضمن اشاره به میزان فعالیت های انجام شده در دولت تدبیر و امید گفت: میزان فعالیت هایی که در سطح دانشگاه داشتیم در روز ۱۶ آذر فقط در ۸۰ دانشگاه دولتی کشور ۱۹۰ مراسم رسمی اجرا شده و ۹۰ نفر از سخنرانان از چهره های  سیاسی اجتماعی متنوع کشور بودند  و عملاً یک روند صعودی فعالیت های دانشجویی را طی این چهار سال داشتیم.

دکتر سلیمی افزود: مستقل بودن و وابسته نبودن به جناحهای سیاسی، کسب اعتماد و علمی کردن حراستها، ساختار مناسب مورد نظر در دانشگاهها می باشد.

در پایان، حکم دکتر سجاد دادفر  به عنوان مدیر جدید حراست دانشگاه به وی اعطا شد و از زحمات خشایار شیخی مدیر سابق حراست دانشگاه با اهداء لوح سپاس  قدرانی به عمل آمد.